Administratie

Wilt u inzicht in uw cijfers en de boekhouding compleet uitbesteden?

Uw boekhouding volledig uitbesteden

Door te werken met het moderne boekhoudsysteem van Visma E-Accounting werken we in de Cloud en heeft u zelf ook inzicht in uw administratie. U kunt makkelijk aanleveren door gebruik te maken van onze scanner-app voor bonnetjes en eenvoudig inkoop- en verkoopfacturen doormailen naar uw eigen administratie. We maken gebruik van de automatische bankkoppeling met RABO, ING, ABN of BUNQ of lezen bankafschriften in.

Vaste structuur, vaste prijs.

Wanneer u uw complete administratie uitbesteed weten wij wat we moeten doen en hoeveel tijd dat ongeveer kost. Daarom bieden wij graag een vaste prijs zodat u weet waar u aan toe bent en zich vrij voelt om advies te vragen óf proactief te ontvangen.

Niet alleen cijfers áchteraf

We bespreken graag met u de jaarrekening. Niet alleen om uw goedkeuring te vragen voor ons werk, maar ook om te sparren over de financiële ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Een goed gesprek over de wat er juist komend jaar staat te gebeuren en de impact daarvan op uw organisatie, uw team én uw financiën. We houden vinger aan de pols en zullen u gedurende het lopend jaar ook proactief bijstaan waar nodig.

Fiscaal advies

Soms spelen er meer ingewikkelde vraagstukken zoals bedrijfsoverdracht, het toe- of uittreden van partners of het staken van uw onderneming. Het is dan prettig om vooraf goed te weten waar u staat. Schakel Forthum in zodat u niet achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij adviseren, en stemmen zo-nodig af met een fiscalist.

Wilt u weten wat Forthum voor u kan betekenen?

Neem dan contact op met ons op telefoonnummer 085 489 20 40  of via het contactformulier.