Finance

Finance professionals

Grip op cashflow, zicht op financiën met de finance professionals van Forthum

Ondernemingsplan

Een goed ondernemingsplan is vaak onmisbaar om investeerders voldoende vertrouwen te geven om te investeren. Het is de leidraad voor uw onderneming. Het plan heeft nog een andere belangrijke functie; zij dient als de gestructureerde basis voor de bedrijfsvoering en het uitrollen van uw ondernemingsstrategie.

Financiering

Wij werken samen met specialisten op het gebied van het verkrijgen van bedrijfsfinanciering. Samen onderbouwen we de begroting van uw bedrijf. Een realistische cashflowprognose ondersteunt de financieringsaanvraag en waar nodig worden de juiste zaken aangepakt en goed gezet. 
 

Flexibel en schaalbaar

Gestructureerd of ad-hoc, van reorganisatie-vraagstukken tot ondersteuning bij een financieringsaanvraag. Forthum springt in wanneer u het nodig heeft.

Coaching voor ondernemers

Heeft u behoefte aan coaching om richting en sturing geven aan de groei van uw onderneming? We beginnen met het scherpstellen van uw persoonlijke en zakelijke doelstellingen waardoor u duidelijke keuzes kunt maken. We ontdekken uw kerncompetenties en behandelen te overwinnen uitdagingen. Dan volgt persoonlijke ontwikkeling en de groei van uw onderneming, gecontroleerd en stuurbaar. Wij zijn uw kritische sparringpartner met gevoel voor uw persoonlijkheid als ondernemer zodat we goed tot de kern komen. Soms scherp en confronterend, maar niet zonder u tegelijkertijd energie mee te geven om in de juiste flow te komen.

Wilt u weten wat de finance professionals Forthum voor u kan betekenen?

Neem dan contact op met onze finance professionals op telefoonnummer 085 489 20 40 of via het contactformulier.